De mult zic că testez mai multe perechi de casti wireless de tip in-ear pentru muzică, iată că vine și acest moment. Am cumpărat o pereche de căști wireless care au funcție de noise cancelling și „cică” ar avea și un mod de tip gaming pentru jocuri.
Eu personal, nu prea pot să ascult foarte mult timp muzică la căștile in-ear din cauza disconfortului, indiferent ce protecții siliconice aș pune, la un moment dat mă dor cartilagiile urechilor. Dar nu despre asta o să discutăm, ci despre calitatea acestor căști wireless, rectific, despre calitatea sunetului, pentru că materialul de construcție este destul de ieftin. Până la urmă sunt o pereche de căști in-ear ieftine.
Conținutul cutiei:
- Carcasa cu acumulator inclus + căștile dinăuntru
- Cablu scurt de 10cm usb A – usb C
- 2 seturi de dopuri siliconice + unul deja pus pe căști
- Manualul de utilizare
Casti wireless in-ear + cutie depozitare
Căștile și carcasa de protecție are baterie internă proprie și încarcă căștile automat când sunt depozitate înăuntru, are și un mic magnet care le ține precis poziționate în locașurile din carcasă.
Calitate sunet casti wireless in-ear
Pot să spun că am rămas plăcut surprins de calitatea bassului, cel puțin la prețul acestora, este peste media altor căști pe care le-am testat.
Le-am testat în gaming și nu am observat nici o diferență, fie în modul gaming sau muzică, nu pot să fac nici o diferență, iar dacă este, este foarte subtilă.
Active noise cancelling
Hmmm, este mediocru, poate sunt eu pretențios să am același nivel de izolare exterioară ca la căștile over-ear, dar o mică îmbunătățire există.
Semnal + împerechere bluetooth
Pe telefon am împerecheat căștile fără nici cea mai mică problemă, dar am avut probleme la laptop, la lenovo x1 carbon am avut întreruperi de semnal.
Am observat un detaliu legat de nivelul bateriei căștilor wireless, la lapop nivelul bateriei era indicat în procente, iar pe telefon când le împerechez nu arată, se poate să fie cazul ca bluetooth-ul telefonului meu să fie inculpatul.
Autonomia bateriei
După 2 ore de ascultare nivelul bateriei din căști era la circa 80%, iar cu ajutorul carcasei le puteți încărca complet de 4 ori. La un calcul matematic simplu, ar trebui să puteți asculta circa 8-10 ore cu fiecare încărcare.
Pe carcasă este afișat nivelul bateriei carcasei, nu cea a căștilor din păcate.
De unde cumpăr Căștile Qualtec by Koppel?
Emag: Casști wireless Qualtec by Koppel
Unboxing + review canal Youtube Flavius-Tech: